mandag 12. mars 2018

Fantatisk fin uke

Forrige uke ble nok en utrolig bra uke for Sofie og Ruby Rose. Det er stadig fremgang å spore og de jobber bare bedre og bedre sammen Rosen er veldig fornøyd om dagen og stortrives sammen med "flokken sin", altså oss i Bingen inkludert bikkja. Uken ble rundet av med topp innsats på stevne ved Fredriksborg Ridesenter. De startet i klassene 60 og 70 som ble gjennomført som Clear Round for hest. I 60 ble det 4 feil, etter at Rosen syntes det var bedre å løpe vekk fra hjørnet med dommere og speil i stedet for mot hinderet som ble plassert der. Sofie rettet det opp og hun hoppet alle hinderne helt greit.

I 70 leverte ekvipasjen deres beste runde ever (i fars øyne). Stabilt og bra fremover, men kontrollert. Både Sofie og Ruby Rose (og resten av teamet) var veldig fornøyde og stolte.

Treningene med Henriette (JohnsenHustad) har absolutt gjort supergodt.

Bilder fra Østfold Rytterkrests fra stevnet:





Video fra stevnet:


Video fra ukens dressurtrening:
Video fra ukens sprangtrening:

De resterende dagene i uken gikk med til turridning sammen med andre på Son Hestesenter og/eller sammen med bikkja. Lørdag hadde far, hest og hund spasertur. Ganske komisk når bikkja setter seg ned for å markere, Rosen følger etter og snuser bak bikkja i det hun markerer. Rosen har heldigvis ikke begynt å markere ennå, men bikkja har blitt veldig glad i gulrøtter og kraftfor :-) Samme turen kom vi forbi en garasje ved hestesenteret der det ble snekret med spikerpistol og kompressor. Først skvatt hun til da aggregatet kicket inn og strammet litt til når pistolen ble skutt. Men i stedet for å ville bort fra stedet, ble Rosen så nysgjerrig at hun faktisk ville bort å se hva det var. SÅ vi tuslet bort med slakt tau og tittet på. Snekker'n der lurte på bikkja hans kunne leke med vår og de lekte og herjet så og si mellom beina på hesten. Det er moro å se at hun virkelig begynner å stole på oss. Må også legges til at både oppdretter og tidligere eier har gjort en veldig bra jobb med vår herlige Rubin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar